Átalakítás alatt – nyitva

A felelős szerkesztő jegyzete
A Drámapedagógiai Magazin új honlapján – dpm.drama.hu –  sok minden elérhető már.
Még nem annyi, mint a régi felületen…
Átállunk.
Lassan haladunk, de már látható, hogy honlapunk valamivel közelebb lesz a korhoz, a napjainkban (még vagy már) elfogadható vizualitáshoz. Vagyis a honlapos tálalásában egy kicsivel jobb és így valamivel fogyaszthatóbb lesz a most már – úgy tűnik – végérvényesen a netre kerülő, digitális közzétételre szorítkozó folyóirat.
Nemrégiben felkerült négy bejegyzés a Tartalomjegyzékek menüpont alá: az 1991-től megjelent lapszámok tartalma tartalma évtizedes bontásban olvasható. Hamarosan jön egy ötödik tartalomjegyzék is – lévén nem csak a kiadó egyesület archiválja a DPM számait.
És ezek alapján az egyes számok letölthetők – vagyis minden elérhető, ami eddig készült.
Arra az átmeneti időre, amíg kitör (vagy ki nem tör) az új tanév, kérünk türelmet, megértést (és ha már kéregetünk, más földi jók is jól jönnének, legalább kis adagokban – igazán nem vagyunk telhetetlenek).
Jobban használható DPM-mel jövünk vissza.
(Mindez tekinthető önszorgalomnak is – lapunknak második éve semmiféle támogatása nincs.)
Kiegészítés, frissítés: a folyóirat 2000-től megjelent számait feldolgoztuk. Archív rovatunkban évekre és évtizedekre bontva is megtalálható az egyes számok tartalomjegyzéke. A kiadvány címére vagy a Bővebben feliratra kattintva az egyes lapszámok behívhatók, letölthetők. A keresést segítik a kategóriák (tartalmi elemek) és a címkék (szerzők) rendszere.
Hamarosan az 1990-es évek számaival is jelentkezünk.